Referenties

Claudine heeft in de zomer van 2021 drie maanden op ons huis gepast. Het was fijn dat zij voor de planten zorgde, de tuin bijhield en de post in de gaten hield. Toen er een lekkage in het dak van de keuken was heeft ze dit weten op te lossen en toen we thuiskwamen was het huis heerlijk schoon en netjes! 

 

Liefs van Bart & Zecharja december 2021

In 2020 zou ik met mijn familie voor een langere periode op reis gaan. In het verleden brachten we de honden altijd onder bij een oppas en de buren verzorgden de kippen en de paarden. Maar vanwege de komst van een extra hond en omdat ik mijn buren niet langdurig wilde vragen om voor de andere te zorgen heb ik mijn licht eens opgestoken op een site waar oppasadressen en oppassers elkaar vinden. Ik werd werkelijk plat gemaild na het plaatsen van mijn oproep. Uit alle aanmeldingen heb ik een selectie gemaakt en daar zat Claudine tussen. We hebben bij ons thuis kennisgemaakt en de klik was er meteen. Ze is lief met de dieren, niet bang uitgevallen en ook gewoon een fijn mens. De reis ging niet door vanwege Covid19, maar we hebben wel contact gehouden en toen we in 2021 een week naar Zwitserland gingen heeft ze alsnog opgepast. Omdat wij vroeg vertrokken is ze de avond ervoor komen logeren en hebben we haar laten zien hoe alles werkt, daarna gezellig een glas wijn gedronken. De volgende ochtend zijn we vertrokken en hebben we alle dieren met een goed gevoel bij haar achtergelaten. Bij thuiskomst was alles tot in de puntjes verzorgd. Er stonden bloemen, het was schoon (een prestatie met drie honden), de eitjes waren gesorteerd op datum van binnenkomst en er lag een uitgebreid verslag van de week. Dit jaar gaat de reis alsnog door en komt Claudine uiteraard weer oppassen, ik zou niet weten wat we zonder haar zouden moeten.

Kort en bondig: “Blije honden, paarden en kippen. Bloemen op tafel, op datum gesorteerde eitjes en een schoon huis. Claudine is een oppas die overal aan denkt en geliefd is bij mens en dier.

Chantal 2021

Tijdens onze zomervakantie 2020 begon onze jongste kat wat afwijkingen in haar vacht te vertonen wat Claudine signaleerde.

Na overleg met de dierenarts, die geen spoed vermoede maar wel een bezoek aan de arts bij thuiskomst, bracht zij ons op de hoogte en waren wij gerustgesteld door de opinie van de dierenarts.

Wat mij betreft is Claudine is een top oppas. Zij signaleert en onderneemt actie!

Bij thuiskomst troffen wij de katten aan alsof wij vanmorgen waren vertrokken, zo relaxed.

Het schone huis en een plant als cadeau maakten de thuiskomst nog fijner

Marieke Rosmalen 2020

In 2018 heeft Claudine op ons huis in Zuid-Portugal gepast.

Dit heeft zij erg goed gedaan. Wij woonden in een oud huis met een erg grote tuin.

Claudine heeft goed voor het huis gezorgd en alle planten bloemen bomen en struiken heel goed verzorgd en in de droge warme periode veel water gegeven. Hier heeft ze erg veel tijd aan besteed en met liefde gedaan. Ze krijgt van mij het cijfer 9.

Met dank aan Claudine, zeer aan te bevelen om op uw huis te passen.

Wies Hoekstra 2018

Claudine is een ontzettend fijne oppas en kattenverzorgster. Bovendien heeft zij mijn huis erg netjes achter gelaten. Ik kijk terug op een fijne vakantie en een heerlijke thuiskomst, de uitwisseling is mij uitstekend bevallen!

Anne Myrrthe uit Pieterburen 11-11-17.

Dat was erg fijn thuiskomen: alles netjes, de planten goed verzorgd en mijn dieren zagen er happy en gezond uit. Volgens mij was het huis niet zo schoon toen ik wegging hihi, het kan ook zijn dat ik het mij niet meer zo goed herinner want ik was 2 maanden weg, maar veel belangrijker vind ik het dat mijn dieren 'goed in hun vel' overkwamen. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Mylou Odeceixe Portugal 23-3-16