Huis- en dierenoppas

Steeds meer mensen schakelen een huizenoppas in tijdens hun afwezigheid omdat in veel landen de inboedel van een huis niet is verzekerd bij menselijke afwezigheid.


Huizen fascineren mij. Groot en imposant of juist klein en knus: een huis is voor mij meer dan een stapel stenen. Een huis heeft een ziel en verdient een goede verzorging. Wanneer ik in uw huis verblijf als huisoppas blijft uw eigendom niet alleen verzorgd en verwarmd, maar u weet ook zeker dat er iemand is die in de gaten houdt of alles naar behoren blijft functioneren. De tuin blijft verzorgd, de auto wordt geregeld verplaatst en ’s avonds brandt er licht. Indien nodig zal ik bij onraad of calamiteiten de betreffende hulpdienst(en) inroepen.


Wanneer ik als dierenoppas in uw huis verblijf, wordt uw dier optimaal verzorgd. U bespaart de pensionkosten en uw dier blijft de stress bespaard die het vaak ervaart wanneer het uit zijn vertrouwde omgeving wordt gehaald. Moeiteloos en indien nodig geduldig, ontstaat het contact tussen uw dier en mij. U kunt erop vertrouwen dat uw dier genoeg aandacht en liefde krijgt tijdens uw afwezigheid.

Claudine Steneker Caretaker Clo Amsterdam Europa Huisoppas Dierenoppas Caretaker

'Een lekkage in het dak heeft zij weten op te lossen en toen wij thuiskwamen was het huis heerlijk schoon en netjes!'

Bekijk meer referenties >

Claudine Steneker Caretaker Clo Amsterdam Europa Huisoppas Dierenoppas Caretaker

U kunt van huis- en dierenoppas gebruik maken (of alleen huisoppas) als u met vakantie gaat en als u langdurige bewoning van uw buitenplaats of tweede huis in Nederland of daarbuiten wenst. Ook huizen op afgelegen plekken zijn welkom. Met oog voor detail, schoonheid en twee rechterhanden, zijn uw eigendom en dier(en), schoon, veilig en uitstekend verzorgd. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die u mij geeft, neem ik heel serieus. Uw sleutels zijn in betrouwbare handen.


Dat is fijn thuiskomen.